Home » Egyéb » Vásárlói vélemények a kerti toalettről

Vásárlói vélemények a kerti toalettről

 

Kerti fa wc

Kerti fa wc

Vásárlói vélemények a kerti toalettről? Egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem meg az első fa wc-met, és nem is bántam meg. A kertemben lévő nagy fák között tökéletes helyet találtam neki, és mindjárt el is kezdtem használni. Elsősorban a családi grillpartik alkalmával igazán praktikusnak bizonyult, hiszen így nem kellett be-be rohangálni a házba.
Elsőre lehet furcsának tűnhet ez az egész, de ha jobban belegondolsz, miért ne lenne jó ötlet beszerezni egy ilyen kerti wc-t? Biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki tapasztalta már azt a kellemetlen érzést, amikor éppen valami fontosat csinálunk odakint a szabadban – például grillezünk vagy locsolunk -, és egyszer csak ránk jön “a nagy szükség”. Ilyenkor jól jön egy közelben lévő “mentőöv”, ami ráadásul még stílusos is!
A mobil wc-k áraival kapcsolatban sokan panaszkodnak, de szerintem teljesen indokoltak ezek az árak. Gondolj bele: olyan termékbe fektetsz be, amit nem csak te magad fogsz használni! Ha vendégeid vannak – legyen szó akár barátokról vagy rokonokról -, mindenki képes lesz használni azt.
Az pedig csak hab a tortán, hogy mennyire könnyű karbantartani ezt a fajta wc-t. Nem kell aggódni semmi miatt: ha valami gond van vele (például elromlik), mindig tudsz hívni egy szakembert. De szerintem ezzel nem lesz gond; úgy hallottam más vásárlóktól is, hogy ezek rendkívül strapabíró darabok.
Szóval igenis ajánlom mindenkinek a kerti wc-t! Tényleg praktikus dolog és sokkal jobb alternatíva mint mondjuk egy műanyag WC-s sátort felverni… Röviden összegezve: nincs mit vesztened vele!

Leave a Reply